۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۰۵

مدیرکل کمیته امداد استان سمنان:

۱۵ پروژه کمیته امداد استان سمنان آماده ارائه به مجامع اقتصادی است

۱۵ پروژه کمیته امداد استان سمنان آماده ارائه به مجامع اقتصادی است

سمنان-مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان گفت: ۱۵ پروژه اقتصادی در بخش های صنعتی و خدماتی این نهاد با توجیه فنی و اقتصادی آماده ارائه به مجامع اقتصادی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، نجفعلی انتظاری صبح پنج شنبه در خلال دومین نشست هم اندیشی اقتصادی کمیته امداد با حضور مدیران اقتصادی و سرمایه گذاران بخش خصوصی با هدف بهره مندی از ظرفیت های زیرساختی اقتصادی استان و ارائه طرح های مدون به مجتمع اقتصادی کمیته امداد برای رفع مشکلات معیشتی مددجویان، بیان داشت: این ۱۵طرح در همایش اقتصاد سرمایه گذاری اسفندماه۹۴ به مجامع اقتصادی معرفی شدند.

وی افزود: سرمایه گذاری در بخش صنعت، معدن، کشاورزی و بازرگانی از برنامه های عمده اقتصادی کمیته امداد است و این نهاد با اختصاص ۴۹ درصد از سرمایه گذاری اولیه شراکت، با بخش های مختلف تولیدی و تجاری همکاری دارد که از جمله انها می توان به تشکیل چهار هلدینگ در بخش های های صنعتی، معدنی و کشاورزی با همکاری مجتمع اقتصادی کمیته امداد را از برنامه های جدید این نهاد در سیاستگذاریهای مولد اقتصادی اشاره کرد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان همچنین گفت: فرصت های صنعتی، معدنی و کشاورزی منحصر بفردی در استان سمنان وجود دارد که مدیریت توسعه گرای آنها می تواند فرصت خوبی برای توسعه این استان ایجاد کند همچنین ما  استفاده از امکانات مولد اقتصادی برای کمک به محرومان جامعه را امری بدیهی می دانیم و امیدواریم شورای سیاستگذاری کمیته امداد باید برنامه های اقتصادی مناسبی را برای ریشه کن کردن فقر اجرا کند.

۴۰۰۰مددجوی کمیته امداد دوره حرفه آموزی دیدند

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد سمنان نیز در این نشست، گفت: در سال گذشته چهار هزار و ۳۴۱ مددجوی کمیته امداد استان سمنان، تحت آموزش‌های مهارت آموزی بلند مدت، پایدارسازی و توسعه، کارآفرینی و حرفه آموزی قرار گرفتند.

محمد بلوچی، هدف از برگزاری آموزش های برگزار شده حرفه آموزی را ارتقای سطح آگاهی‌های علمی و مهارت فنی‌ و ‌حرفه‌ای مددجویان در ایجاد اشتغال دانست و افزود: در سال گذشته بیش از  پنج میلیارد و ۳۴۰ میلیون ریال در سرفصل حرفه‌آموزی هزینه شده و سرانه هزینه شده سال گذشته به ازای هر مددجو در آموزش های برگزار شده، یک میلیون و ۲۳۰ هزار ریال برآورد می شود.

وی افزود: آموزش های حرفه آموزی در حوزه های کشاورزی، دامپروری، فعالیت های صنعتی و معدنی، شیلات، صنایع دستی و خدمات برگزار شده است همچنین از مجموع چهار هزار و ۳۴۱ مددجوی کمیته امداد که تحت آموزش‌های مهارت آموزی بلند مدت، پایدارسازی و توسعه، کارآفرینی و حرفه آموزی قرار گرفتند، سه هزار و ۳۶۶ نفر را زن و ۹۷۵ نفر را مرد تشکیل دادند.

کد خبر 3656860

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha